......

DEALER diperlukan, JUAL SEKALI income SELAMANYA… Baca DULU…

6666
⌚Assalamualaikum…. dan salam semua..
Ini adalah bisnes SIMKAD, yang mana boleh dikatakan setiap orang menggunakannya, peluang perniagaan besar.

Hanya jual simkad RM10, anda boleh menjana pendapatan komisyen selama mana pembeli menggunakan simkad tersebut.

Dealer DIPERLUKAN. Sebelum menyatakan minat untuk menjadi dealer. Cuba tanya terlebih dahulu keluarga, rakan atau orang sekeliling.
Nak tak tempoh sah kredit boleh bertahan sehingga 28 bulan dengan MNP iaitu beralih ke syarikat ini, nombor telefon masih sama [tak bertukar].

Sebelum ini contohnya, anda topup RM10 hanya bertahan seminggu. Duit masih ada tapi nak telefon tak boleh kerana tempoh tamat.

Yang ini contohnya, topup ada masih RM5, 5 bulan lagi masih boleh telefon. Maksudnya kalau topup tu masih bertahan sehingga bulan ke-5, ke-10 atau sehingga ke 28 bulan..masih boleh telefonn…
Bukan hanya 28 bulan. Kalau topup RM50 ditambah lagi 50 hari selepas 28 bulan tersebut. Topup RM30, ditambah lagi 30 hari, topup RM10, ditambah sepuluh hari, begitulah seterusnya. Tempoh sahnya panjang-panjang. Lihat contoh tempoh aktif di bawah;

DA – Untuk panggilan, MA – Untuk Internet. Sekiranya tidak menggunakan internet tetap akan digunakan untuk panggilan. Pecahan topup seperti gambar paling bawah.
PAKAI SEHINGGA HABIS KREDIT BARU TOPUP, BUKANNYA KREDIT MASIH ADA DAH KENA TOPUP KERANA TAMAT TEMPOH.
HANYA RM10 SIMKAD.

Tanya lagi….Nak tak kalau kadar panggilan semua rangkaian RM0.18 seminit atau RM0.09 kalau panggilah di bawah 30 saat.

Tanya lagi mereka…
Nak tak kalau kadar panggilan RM0.12 seminit atau RM0.06 untuk panggilan di bawah 30 saat. Untuk 10 nombor (Aktif10) F&F mana-mana rangkaian.

Tanya lagi mereka semua…
Nak tak 150 SMS percuma setiap bulan (tahun pertama) bagi sesama Telco ini. SMS yang tak habis digunakan akan dibawa ke bulan hadapan. Contoh di atas dah 507 FREE SMS.

Tanya lagi mereka semua itu…
Nak tak DATA internet RM10 untuk 1GB selama sebulan??
Info untuk maklumat ini rujuk gambar paling bawah.

Tanya mereka juga…
Nak tak masuk VOICEMAIL hanya RM0.06. Ada syarikat tu charge sampai RM0.28 apabila masuk Voicemail.
Inshaallah jawapan yang akan terima, NAK! NAK!!


Oleh itu bolehlah anda mendaftar menjadi SUB-DEALER syarikat ini seperti yang diperlukan kami.
Apa yang ANDA/DEALER dapat?

Untuk line pertama- Setiap pembeli simkad tadi, setiap kali mereka topup, komisyen anda 10%. Contohnya kalau mereka topap RM50, komisyen anda RM5. Sampai bila?? Sampai mereka campak simkad tersebut. Insyaallah mereka tak akan campak kerana PENJIMATAN YANG AKAN DAPAT DIRASAI MEREKA.

Bayangkan topup RM50, 2 bulan masih belum habis kredit – Ini bagi pengguna biasa-biasalah. Bukan kaki telefon kencang atau bukan yang sedang bercinta kini. Kalau yang sedang bercinta tu topup lebih sikit…
Untuk line ke-2, 2% komisyen, untuk line ke-3, 2% komisyen, untuk line ke-4, 1% komisyen. Untuk line ke-5, dah tak ada lah..bagi peluang dealer lain pula merasainya.

Orang yang bukan kaki niaga pun, insyaallah mudah untuk membuat penerangannya.
Contoh peningkatan komisyem bagi mereka yang rajin bekerja. Ingat kena KERJA, kena PROMOSI dan kena JUAL simkad dan kena cari sub-dealer lain apabila simkad yang anda jual dah mencapai 20 keping. Bukan duduk saja…
Jangan kalut dengan jualan puluh-puluh ribu di atas. Ia jualan kumpulan, bukannya seorang.
Hanya JUAL SIMKAD RM10, pendapatan SAMPAI BILA-BILA… inshaallah…
Ini bagi yang tak berapa ‘laju’ sangat.Berapa bayaran DEALER?
HANYA RM90…Anda akan memperolehi 5 keping simkad  untuk dijual semula atau dipakai sendiri.  Anda akan diberi akaun untuk log-in DI SINI.


Senang jual abang-abang, kakak-kakak, adik-adik – HANYA RM10 dengan KREDIT PANGGILAN RM5.


Untuk yang tak berminat menjadi Dealer, nak jadi pengguna biasa…28 bulan anda dapat, RM0.18/minit @ RM0.09/30 saat anda dapat. RM0.12/minit @ RM0.06/30 saat anda dapat. Telefon bawah 10 saat hanya RM0.05. Voice mail RM0.06. 150 sms percuma anda dapat. Kenapa nak gunakan kadar yang mahal-mahal, kadar murah dan menjimat ni ada! Penerangan lihat gambar di bawah.
Simkad hanya RM15 termasuk pos.


Akhirnya…
TELCO apa ni…
Ia adalah syarikat Telco ONEXOX SDN BHD yang menggunakan liputan CELCOM. Lihat laman web DI SINI. Lihat pelan dan KADAR PANGGILAN seperti DI SINI.


NAK JADI DEALER, NAK JADI PELANGGAN, Untuk keterangan lanjut;
01111445779 – Call
01120000089 – Call & Whatsapp
Whatsapplah…Jom jadi dealer sekarang sebelum ia MELETOP-LETOP!! Terima kasih…Klik untuk SENARAI DEALER TEAMONEXOX

Related Posts

Previous
Next Post »
.. .. ..